Over ons

Duurzaamheid is bij ons vanzelfsprekend

Wie is Re-Buildit?

De mannen achter Re-Buildit zijn eigenaren Johan Douwes en Marc Angevare en mede-initiatiefnemer Nico van Hoogdalem. Het drietal heeft ieder op zijn eigen manier inmiddels zijn sporen in de bouwsector verdiend. Zo heeft Douwes veel kennis en ervaring op het gebied van staalbouwframe opgedaan. Hij heeft dan ook al flink wat uitvindingen en patenten op zijn naam staan. Angevare is op zijn beurt een zeer ervaren ontwikkelaar terwijl Van Hoogdalem als ‘mister circulair’ in de markt bekend staat.
GM

De productielocatie

In Emmen is de productielocatie waar de Re-Buildit Group BV de circulaire wanden en panelen produceert. Het gaat om volledig herbruikbare blikstaalprofielen waarmee tot 50 procent sneller én goedkoper kan worden gebouwd. De wanden en vloeren van Re-Buildit geven circulair bouwen echt een boost.

Sluit je als partner aan bij de Re-Builditfamily

Met onze vloeren en wanden leveren wij op dit moment het meest denkbare circulaire bouwsysteem. En jij kan je daar als mediapartner bij aansluiten. Wij hebben daarvoor een viertal pakketten bedacht: Brons, Zilver, Goud en Platinum. Deze pakketten bieden diverse mogelijkheden om jouw bedrijf of product samen met Re-Buildit onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

TotalbilityVan der BlijEecoratioEasyhousing
GM

We werken aan een hypermoderne factory

Re-Buildit heeft als doel een hypermoderne fabriek te bouwen op het bedrijventerrein De Tweeling in Emmen vanwege de gunstige locatie en ruimte. De modulaire prefab-fabriek van 18.000 vierkante meter zal energieneutraal zijn door 3.600 zonnepanelen en een waterstofcentrale, met een geschatte CO2-besparing van 426 ton per jaar. De fabricage van bouwelementen wordt grotendeels geautomatiseerd om efficiëntie te maximaliseren. Bij opening zal de fabriek jaarlijks 675.000 vierkante meter aan vloer- en wanddelen produceren, met een verwachte verdubbeling in het tweede jaar.

De Jonge Veenen

Investeerder worden?